Blogger Backgrounds

suka sama kamu

~SUKA SAMA KAMOO~

Tuesday, 6 March 2012

peluang kedua dari ILAHI

seharusnya kita bersyukur kerana kita masih bernafas lagi sehingga sekarang...bnyak sgt yg mizz eira dgr tntg kemlangan ngeri yang mmbawa maut.. memang ngeri,,same2 lah sedekah kan al fatihah kepada kengkawan yang telah dipanggil mengahadap ILahi,, drp die kite dtg dan kepada die  gak kite pulang,,hidup hanya pinjaman,, 

yup,, mizz eira bru je mngalami saat2 mndebarkan itu,,mizz eira xley lupakan saat tu,, alhamdulillah mizz eira dberi peluang untuk bernyawa lagi.. perkara pertama yang berlegar di kepala mizz eira ialah,, nk mintak ampun ngn ummi n ayah,, kedua,, sempat lagi x mizz eira nk bertOBAT..kiter xtau pe yg kiter lkukan di dunia ini betol atau x..alhamdulillah,,ALLAH masih memberi peluang dan mndengar doa hambanya ini,,


sekarang ni mizz eira nk cb untuk buka buku bru,, ckupla pe yg berlaku dulu,,lau boley nk berubah slow2,, berbakti kat mak ayah,,taat pada ALLAH,, belajar sgguh2 n lau boley nk cpt2 nikah ..(hehehe).. kpada kwan2,, kiter xkn tau pe yg akan jd pd kite,, nth bile ari kite,, arini,, esok atau lusa,,BERSYUKURLAH MASIH ADA LAGI PELUANG KEDUA KEPADA KITA DR ILAHI,,,