Blogger Backgrounds

suka sama kamu

~SUKA SAMA KAMOO~

Friday, 27 January 2012

plissla fham,,

Time2 cti sem nie ramai ler geng2 yang nk kawen,, thniah la dari cik ra,, hurm hepinyer rasekan,, al maklum usia msing2 da menginjak dewasa,, sape???i blom lagi tau…
Tapi yang sediynyer ialah,, bile time cik ra duk wish tahniah kat insan yg hepi ni,,, der manusia yg mencebik ( sesuatu perlakuan mnggunakan bibir)..di blakang.. ok2,, cik ra tau perlakuan itu dtujukan untuk cik ra,,,da r wat cmtu t tol2 mulut terjuih cmtu cmne.. nauzubillah..
Kat cni cik ra nk tekankan ok,, cik ra hnya manusia biasa,, kami hnya merancang Allah yg mnentukan,, kami da berusaha berdoa n sekarang  bertawakal ,, mesti korang mnggaru kpala yg xgatal kan?? Nk tau pe yg jadi,,, cik ra xpuas hati ngn mulut somebody mngata “tgok org lain da ramai yg da lnsung ko bile ag?? Ko tu dgr kata da nk nkah tp x,x pun..”
Cik ra hanya mampu terdiam…cb la korg ltakkn dri kt tmpat cik ra,, ckp mmg sennnannng,,  cm2 cabran menduga,, da bermacam cra cik ra dancik yie usaha,,tp halangn ttp de,,bukan sngaja,,kuasa ALLAH,,  korang xtau pe yg cik rasa sbb xrasa,, jgn men ckp je,, bile kna turn korang t tau r korg,,senyap jew,,kdg2 bile tgok kwn2 nek plamin hati cik ra menangis,,so skrg cik ra mmpu terdiam.. menanm semua cemuhan di hati.. lau bukak hti ni bnyak da pokok yng keluar..
Pesnn untuk shabat2 yg mncebik di blkg tu,, kalo korg tol2 shabat cik ra doakan la yg terbaik untuk cik ra dpt gak  phala ,,dr duk mncebik dan berskandal umpatan kat belakang bukan ke dapat dosa free je,,pda yg xtau cerita jgn duk mnambah plot crta cm tau segalanya,..

p/s: korg tu dtujukn kpd yng berkenaan shj,,n entry ni sekdr mlpaskan terbuku dhti,,

No comments:

Post a Comment